Slægtsfester: 2004

Hansbendtsen.dk © 2008                    

Slægtsfesten

lørdag den 21. august 2004 i Thorbo

Thorbo

Festudvalget medlemmer var:

Karen og Hans Frederik Jensen

Lotte og Morten Bendtsen

Julie og Mogens Krogh

Irma og Svend Aage Jensen

Inge og Ejvin Hansen

Lige et par oplysninger om slægtsfesten lørdag d. 21. august 2004.

 

Festudvalget mødtes fredag eftermiddag hos Rachata og Hans på Thorbo. Vi fik pyntet maskinhuset op til et festlokale med kulørte lamper og flag. Derefter blev der opstillet borde og stole og så var vi i store træk klar til at modtage slægten.

Lørdag kom de første ved 12 tiden til frokost og spiste den medbragt mad.

Ca. kl. 14 startede festen officielt med fælles kaffebord og hjemmebagt kage.

Irma bød alle velkommen til slægtsfesten 2004.

 

For at slægten skulle lære de forskellige grene at kende, var der på forhånd lavet 6 hold, som havde følgende opgaver: De skulle dække bord og lave bordpynt af ting fra naturen og folde servietter og da vi ved, at slægten altid har været meget glad for at synge, skulle hvert hold lave et vers, der skulle synges under festmiddagen. Til sidst skulle der findes på en form for underholdning under middagen.

Se sangene ved at klikke her!

Det var rart at se hvilke energi, der blev lagt for dagen. Vi fornemmende da også, at der blev snakket godt på tværs af grenene.

Der var arrangeret en bustur rundt i Bølling, Faster og Sædding sogne. Ruten var tilrettelagt således at bussen skulle køre forbi de steder, hvor nogle fra slægten enten var født, havde boet eller været ude at tjene. Den lokale Erik Villumsen, som har været med til at skrive ”Slægtens spor i Bølling sogn”, fortalte lokale historier fra de steder, vi kørte forbi. Ved Bølling Kirke blev der mulighed for at se kirkegården, hvor mange af slægtens forfædre ligger. Ca. en tredjedel deltog på busturen.

På Thorbo blev der spillet fodboldkamp med deltagere fra 5 til 23 år. Ved bålet blev der bagt snobrød, spillet guitar og sunget. Der var gang i stangtennis og i snakketøjet. En lille gut sagde:” Det er mærkelig, vi er alle i familie med hinanden”.

Vejret var pragtfuldt.

Der blev lanceret en ny hjemmeside, der er tilgængelig på Internettet. Janus havde opstillet en bærbar computer hvorpå vi kunne se denne hjemmeside, som Janus havde lavet i samarbejde med Ejvin.

 

Til stor glæde kan vi efterfølgende se, at der er en del, som har været på besøg på hjemmesiden.

Inge og Ejvin Hansen

Glimt fra slægtsfesten

Stemning ved bålet

Der blev skrevet sange

Yngste og ældste deltager.

Slægtsfest

2016

Slægtsfest

2012

Slægtsfest

2008

Slægtsfest

1999

Slægtsfest

1995

Slægtsfest

1990

Slægtsfest

1985

Slægtsfest

1980

Fætter / kusinefest

1976

Fætter / kusinefest

1974